HomeKöpvillkor

Köpvillkor

Priser
Angivna priser på våra böcker inkluderar 6% moms. I fraktkostnaden ingår moms med 25%. Momsen specificeras på fakturan som kommer till dig.

Betalning
Betalning sker via faktura som skickas med din bok till leveransadressen eller till separat adress om du angivit en sådan i din beställning. Fakturan har en förfallotid på 30 dagar.

Vänligen observera att vi skickar orderinformation via e-post. Därför är det viktigt att du anger en korrekt e-postadress i kassan.

Returrätt
Du har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftningen. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att e-posta oss på info@nordicacademicpress.com. Observera att du som köpare står för returfrakten.

Returadress:

Förlagssystem AB
Tunavägen 90
791 61 Falun

Märk kuvertet med ”Returer

Leverans
En fast fraktkostnad på 39 kr tillkommer vid beställningar från vår hemsida. Böckerna packas och skickas från vår distributör Förlagssystem i Falun. Förlagssystem står även som avsändare på försändelsen. Böckerna skickas med A-post. Observera att vi endast levererar varor inom Sverige. Om paketet är för stort för att rymmas i din brevlåda kommer du att få en postavi för att hämta paketet hos närmaste postombud. Icke uthämtade paket returneras automatiskt efter 14 dagar.

Leveranstid
De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Böckerna skickas som brev med A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

Leverans utanför Sverige
Vårt lager levererar endast beställningar inom Sverige. För leverans utanför Sverige kan du beställa via din lokala bokhandel eller i online på en nätbutik. Notera bokens titel och ISBN-nummer så kan du hitta boken var du än befinner dig.

Reklamation
Vi reserverar oss för eventuella fel i leveransen. Har du fått fel varor vill vi att du kontaktar oss så snart som möjligt så vi kan rätta till felet. Reklamera via e-post till info@nordicacademicpress.com. Reklamationen ska inkomma senast inom 5 dagar efter leverans. Skicka inte tillbaka någonting utan att kontakta oss först. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Skadade försändelser ska anmälas senast 5 dagar efter mottagandet annars är reklamationen inte giltig. Dokumentera alltid skadorna med foto. Behåll skadade böcker och förpackning tills du har fått din ersättningsleverans.

Har du frågor kring din beställning?
Skicka gärna e-post till info@nordicacademicpress.com så besvarar vi ditt mejl så snart vi kan.