Oj, vilken bokmässa!

Nu har vi klarat av 2022 års bokmässa och det var fyra intensiva dagar fyllda av intressanta samtal, många möten och böcker, böcker, böcker …

Både vi som förlag och några av våra författare deltog i samtal och på scener.I vår monter sålde vi böcker och vykort och samtalade med både besökare och författare. Här står Carmen bakom disken.

 

 

 

 


Christer Lund och Tobias Karlsson samtalade med Ann Ighe kring sin bok Liv i rörelse. Göteborgs befolkning och arbetsmarknad 1900–1950 på scenen Rum för historia.

 

 

 


Christer Lundh och Tobias Karlsson.

 

 

 

 


Johannes Ljungberg och Anna Nilsson Hammar på Forskartorget i ett föredrag utifrån deras bok Samvete i Sverige. Om frihet och lydnad från medeltid till idag.

 

 

 

 

 


Anna Nilsson Hammar och Johannes Ljungberg i ännu ett samtal, den här gången med Anna Clara Törnqvist i Lunds universitets monter.

 

 

 

 


Ett samtal i Aftonbladets monter. Anna Roosvall (vänster) är en av författarna till Kulturjournalistikens världar. Om kulturbevakningens politiska, globala och digitala dimensioner, och här samtalar hon kring boken med Karin Pettersson, Aftonbladets kulturchef, Ann Ighe (höger), redaktör på tidskriften Ord&Bild.

Foto: Kristina Riegert

 

 

 

Fredrik Eklöf och Jonas Hansson i samtal med Anna Clara Törnqvist kring boken Polarisering. Idéhistoriska perspektiv på ett samtida fenomen i Lunds universitets monter.